Nieuwjaarsdrink voor inwoners

Wil je graag andere inwoners en de leden van het gemeentebestuur ontmoeten, elkaar het beste toewensen en samen het glas heffen op het nieuwe jaar? Dan kan je op zondag 6 januari 2019 tussen 11.00 en 13.00 u aan de woning Spiessens, gelegen naast het gemeentehuis, terecht. Je kan er genieten van een streekbier, Betekomse likeur, een glaasje Fair Tradesap, cava en enkele hapjes. De middag wordt opgevrolijkt door een gezellige band.

WANNEER

zondag 6 januari 2019

van 11.00 u tot 13.00 u

WAARnaam

CONTACT

e-mail vrijetijd@begijnendijk.be

INFO

Begijnendijk kent een jarenlange traditie van gezellige, zomerse evenementen waar inwoners, leden van verenigingen en het gemeentebestuur elkaar in een gemoedelijke sfeer leren kennen en van gedachten wisselen. Om ervoor te zorgen dat al deze mensen ook eens in de winter kunnen bijpraten, ging het bestuur in 2016 van start met een nieuwjaarsdrink voor alle inwoners van de gemeente.

De nieuwjaarsdrink van het gemeentebestuur is de aangewezen kans om samen het nieuwe jaar goed in te zetten. Het gemeentebestuur hoopt alvast op een massale opkomst en een schitterende start van het nieuwe jaar.

Bron : begijnendijk.be